Haben Sie noch Fragen?

Haben Sie Fragen oder wünschen Sie weitere Informationen? Bitte informieren Sie uns über folgende Punkte
Form.

Wir werden Sie in Kürze kontaktieren.

Über
Blommaert

1978 begann Blommaert mit dem Entwurf und der Herstellung von Schiffsluken aus Aluminium. Mehr als 40 Jahre später sind wir zum Marktführer geworden.
Vandaag beschikken we over een zeer uitgebreid gamma oplossingen voor de binnenscheepvaart. Van schuifluiken, Friesche kap luiken en luikenwagens tot voor-, achter- en dakradarmasten, stuurhuttrappen, gangways, boordlichtbakken en -vleugels. In aluminium of roestvast staal.

Op basis van die expertise werden in de loop der jaren ook mobiele overkappingen voor landinstallaties en aluminium constructies voor de industrie aan ons gamma oplossingen toegevoegd. Daarbij staan steevast een kwalitatief materiaalgebruik, innovatie, een hoogwaardige productie, oog voor detail en een professionele service centraal.

Om uw product tot een goed eind te brengen, kan u rekenen op onze ervaren engineeringafdeling. Een correcte en veilige installatie eervan wordt verzorgd door onze installatieploeg. Daarnaast bieden wij ook een uitstekende dienst na verkoop waarbij onze onderhoudstechnici 24/7 paraat staan om u op elk moment van de dag bij te staan.