Do you have any questions?

Do you have any questions or would like additional information? Please let us know via the following
Form.

We will contact you shortly.

About
Blommaert

In 1978, Blommaert started the design and production of ship hatches in aluminium. More than 40 years later, we have become the market leader.
Vandaag beschikken we over een zeer uitgebreid gamma oplossingen voor de binnenscheepvaart. Van schuifluiken, Friesche kap luiken en luikenwagens tot voor-, achter- en dakradarmasten, stuurhuttrappen, gangways, boordlichtbakken en -vleugels. In aluminium of roestvast staal.

Op basis van die expertise werden in de loop der jaren ook mobiele overkappingen voor landinstallaties en aluminium constructies voor de industrie aan ons gamma oplossingen toegevoegd. Daarbij staan steevast een kwalitatief materiaalgebruik, innovatie, een hoogwaardige productie, oog voor detail en een professionele service centraal.

Om uw product tot een goed eind te brengen, kan u rekenen op onze ervaren engineeringafdeling. Een correcte en veilige installatie eervan wordt verzorgd door onze installatieploeg. Daarnaast bieden wij ook een uitstekende dienst na verkoop waarbij onze onderhoudstechnici 24/7 paraat staan om u op elk moment van de dag bij te staan.