Avez-vous des questions ?

Vous avez des questions ou souhaitez obtenir des informations supplémentaires ? Veuillez nous en informer par le biais des moyens suivants
formulaire.

Nous vous contacterons sous peu.

À propos de
Blommaert

En 1978, Blommaert s'est lancé dans la conception et la production de panneaux de navires en aluminium. Plus de 40 ans plus tard, nous sommes devenus le leader du marché.
Vandaag beschikken we over een zeer uitgebreid gamma oplossingen voor de binnenscheepvaart. Van schuifluiken, Friesche kap luiken en luikenwagens tot voor-, achter- en dakradarmasten, stuurhuttrappen, gangways, boordlichtbakken en -vleugels. In aluminium of roestvast staal.

Op basis van die expertise werden in de loop der jaren ook mobiele overkappingen voor landinstallaties en aluminium constructies voor de industrie aan ons gamma oplossingen toegevoegd. Daarbij staan steevast een kwalitatief materiaalgebruik, innovatie, een hoogwaardige productie, oog voor detail en een professionele service centraal.

Om uw product tot een goed eind te brengen, kan u rekenen op onze ervaren engineeringafdeling. Een correcte en veilige installatie eervan wordt verzorgd door onze installatieploeg. Daarnaast bieden wij ook een uitstekende dienst na verkoop waarbij onze onderhoudstechnici 24/7 paraat staan om u op elk moment van de dag bij te staan.