Mobiele daken

Blommaert Aluminium is marktleider op het vlak van aluminium scheepsluiken voor binnenschepen. Die expertise zetten we ook in voor de productie van mobiele overkappingen voor op het land.

Wat zijn de voordelen
van een mobiel dak

We hebben onze toonaangevende technologie en knowhow in mobiele scheepsdaken doorontwikkeld om ze toe te passen op mobiele daken voor landinstallaties.

Blommaert mobiele daken in aluminium worden veelvuldig toegepast voor opslag- en overslagtoepassingen van een grote diversiteit aan bulk- en andere goederen. Ze kunnen zowel bediend worden met een handlier als met elektromotoren.

Hun aluminium constructie is corrosiebestendig, waardoor de daken bijzonder geschikt zijn bij de opslag van chemische- en/of agressieve producten. Ook bij landbouw, recycling, wegenbouw, openbare diensten… bieden ze een betrouwbare oplossing. En dit voor het opslaan en beschermen van zand, recyclagematerialen, biomassa, zout, houtsnippers, houtpellets, mest, stro, compost, kunstmest, slib, asfalt, en nog veel meer.

Mobiele daken
bestaande toepassingen

OVERSLAG

OPSLAG

AFDEKKEN VAN ZOUTOPSLAG

AFDEKKEN VAN BIOMASSA

RECYCLAGESECTOR

AFDEKKINGEN

Geniet van een dubbel voordeel
met mobiele daken

De bouw van een opslagplaats met schuifluiken brengt een dubbel voordeel met zich mee:

  • De mobiele schuifdaken kunnen tot 100% geopend worden. Dit levert tijdwinst op bij het laden en lossen van uw bulkgoederen.
  • De mobiele schuifdaken kunnen 100% afgesloten worden. De opslagplaats is dus optimaal beschermd tegen weer en andere omstandigheden.

Blommaert mobiele daken laten een 100% dakopening toe, waardoor er makkelijk en snel van bovenaf geladen en gelost kan worden. Op kaaien bijvoorbeeld kan hierdoor met kranen tussen de schepen en de silo’s gewerkt worden en zijn geen wielladers of heftrucks meer nodig. Dus: minder materieel en minder manuren.

OPEN
GESLOTEN

Geïntegreerde zonnecellen
voor mobiele schuifdaken

Bij Blommaert leveren we een bijdrage aan het verduurzamen van de bebouwde omgeving. Dit door het gebruik geïntegreerde zonnecellen op aluminium schuifdaken. Plaats zonnepanelen op uw mobiele schuifdaken en bespaar direct op CO2 en kosten. Zo bent u groen bezig, bespaart u geld en wordt uw ruimte multifunctioneel gebruikt.

Contacteer ons

Voor technische specificaties over de producten van Blommaert, advies en/of een offerte, contacteer ons via onderstaand formulier.

Koop tweedehands

Wilt u graag scheepsluiken of een luikenwagen kopen, maar hoeft die niet gloednieuw te zijn?
Bekijk dan zeker ons aanbod aan tweedehandse producten.