Service

Blommaert ontwerpt, berekent, produceert en installeert. Maar daar houdt het niet op. Ook na de installatie staan we voor u klaar met onze extra services: onderhoud, revisies, reparaties, …

Onderhoud voor uw installatie

Wilt u graag een periodieke onderhoud of eventuele revisie van uw installatie laten uitvoeren? Onze technici kunnen hiervoor bij u aan boord komen of u kan steeds terecht in onze ateliers van Wijnegem (B) of Rotterdam (NL). Indien nodig worden slijtgevoelige onderdelen zoals lagers of hydraulische slangen vervangen door wisselstukken uit ons geautomatiseerd magazijn.

Betrouwbare totaalservice

Onze technische medewerkers beheersen alle skills in huis om u een betrouwbare totaalservice te bieden, van de inbedrijfstelling tot de opvolging van uw installatie gedurende haar volledige levensduur.

Dit uitmuntend servicepakket speelde de afgelopen jaren een belangrijke rol in het succes van ons bedrijf en is te danken aan twee factoren: een 24/7 in the field beschikbaarheid en een team van gespecialiseerde monteurs, inzetbaar in heel Europa en ver daarbuiten.

Herstellingen over heel Europa

Bij schade neemt Blommaert het volledig van u over. Van de vaststellingen ter plaatse, over het opmaken van het schadebestek, de contacten met de verzekeringsexperts en het transport tot de snelle en vakkundige herstelling ter plaatse in heel Europa. Op die manier lossen we het probleem op, zonder dure en nodeloze vertragingen.

Neem contact op.

Wenst u een onderhoud in te plannen of heeft u schade die (dringend)hersteld moet worden?  Neem vrijblijvend contact op met Blommaert en wij contacteren u eerstdaags.