Geïntegreerde dunne zonnepanelen

Bij Blommaert leveren we een bijdrage aan het verduurzamen van de bebouwde omgeving. Investeer in geïntegreerde zonnepanelen op uw mobiele schuifdaken en geniet direct van een lage energiefactuur. U draagt bij aan een duurzame wereld, benut uw ruimte multifunctioneel, en geniet jarenlang van rendement. 

Wat zijn de voordelen van
geïntegreerde zonnepanelen

Met zonnepanelen op mobiele schuifdaken van uw loods of opslagruimte wekt u 100% groene energie op. Zo verlaagt u uw CO2-footprint. U bespaart op uw energierekening en verdient bij teruglevering zelfs geld. Met een levensduur van 25 jaar, kunt u uw investering wel 4 keer terugverdienen. Bereken hieronder uw besparing.

Dankzij geïntegreerde zonnepanelen bent u minder afhankelijk van prijsstijgingen van uw energieleverancier. Nu en in de toekomst, want opgewekte zonne-energie is gratis. De aanschaf biedt daarnaast fiscale voordelen en subsidies. 

Uw mobiele dak wordt dubbel gebruikt en er hoeft dus geen extra ruimte vrijgemaakt te worden. Het is tevens de ideale manier om te voldoen aan steeds strengere bouwnormen zoals de BENG-norm.

Onze systemen werken met zeer efficiënte, dunne en lichte zonnepanelen. Het betreft een vuilafstotend en robuust ontwerp, op maat ontworpen voor uw dak. U heeft er geen omkijken naar, omdat de panelen weinig onderhoud vergen. Het betreft een compleet zonnepaneelsysteem inclusief in-dak geïntegreerde micro-omvormers en bekabeling. Het systeem is plug & play en wordt gemakkelijk aangesloten door uw elektricien.  

*Cijfers zijn indicatief en zijn afhankelijk van locatie en energietarieven

Investeer slim

Wordt onafhankelijk van schommelende energieprijzen. Ervaar jarenlang het rendement van de onuitputtelijke energie van de zon.

Verduurzaam uw terrein

Met zonnepanelen draagt u bij aan de planeet. Verlaag uitstoot, voldoe aan de nieuwste normen, en bouw energieneutraal of zelfs energiepositief.

Bereik twee doelen in één

Het zonnepaneelsysteem wordt prefab in uw schuifdaken geïnstalleerd. Zo regelt u in één keer zowel uw schuifdak als uw zonnepanelen.

Exclusieve technologie

Hoogste kwaliteit

Zeer efficiënt, robuust en vuilafstotend. Speciaal ontworpen voor afdekken, opslag en overslag.

Alles in één systeem

Zonnepanelen, kabels en micro-omvorming prefab geïnstalleerd in uw mobiele dak. Direct aan te sluiten.

Nieuwbouw én retrofit

Geen extra belasting of hoogte dankzij lichte en compacte onderdelen. Geschikt voor nieuwe en reeds bestaande daken.

Inzicht in de opbrengst

Live monitoring van de energie opbrengst dankzij onze slimme Solar box. Afzonderlijke optimalisatie per paneel.

Bereken uw besparing

Benieuwd hoeveel zonne-energie u kunt opwekken? En hoeveel u hiermee jaarlijks kunt besparen?

Voer hier uw informatie in en ontvang vrijblijvend een indicatie 

Voorbeelden van opbrengsten

KLEIN MOBIEL DAK

24 zonnepanelen

7 meter overspanning, 10 meter diepte

GROOT MOBIEL DAK

144 zonnepanelen

15 meter overspanning, 25 meter diepte

*Cijfers zijn indicatief en zijn afhankelijk van locatie, opstelling en energiecontract

Contacteer ons

Voor technische specificaties over industriële projecten van Blommaert, advies en/of een offerte, contacteer ons via onderstaand formulier