Heavy duty gangway voor Gardec

Al onze gangways maken we steeds volledig op maat van de klant. En daarbij gaan we elke uitdaging aan. Zo hebben we bijvoorbeeld met het project voor Gardec kunnen inspelen…

Al onze gangways maken we steeds volledig op maat van de klant. En daarbij gaan we elke uitdaging aan. Zo hebben we bijvoorbeeld met het project voor Gardec kunnen inspelen op onze sterkte: aluminium maatwerk.

In opdracht van Gardec ontworpen, produceerden en leverden we een gangway van 15 meter lang en 0,8 meter breed naar Zeebrugge. Deze heavy duty gangway was speciaal gemaakt om de overstap van het nieuw droogdok tot de kade te vergemakkelijken.

Gezien de beperkte bewegingsmogelijkheden van het droogdok, voerden we de gangway uit met een bogie (wielstel) om deze bewegingen te kunnen opnemen.


Naast de heavy duty gangway biedt Blommaert nog andere modellen gangways aan zoals de makkelijk hanteerbare light weight.


Indien gevraagd worden onze gangways en accommodation ladders onder certificaat gelast en gekeurd door het erkende classificatiebureau Bureau Veritas.


Wenst u meer info over de specificaties van onze gangways? Contacteer ons.