Achtermasten

Achtermasten in aluminium
voor de scheepvaart

De hydraulische, op afstand bedienbare, achtermasten van Blommaert zijn niet alleen functioneel, maar ook erg mooi. Onze achtermasten zijn gemaakt van aluminium en worden op het dek of aan de onderbouw van de stuurhut gemonteerd.

Alle achtermasten kunnen we voorzien van zijvleugels of ra’s die geschikt zijn voor de opbouw van een radar, satellieten en andere armaturen. De kabels, slangen en cilinders kunnen zowel in de mast als erlangs lopen. Indien u uw aluminium achtermast graag extra beschermd, kunnen we die afwerken in hoogwaardig lakwerk.

Ontdek de verschillende
types achtermasten

Type Progress

Met zijn afgeronde vormen en kwaliteitslak in wit of grijs metallic, is de ‘Progress’ achtermast het paradepaardje van onze radarmasten. Deze esthetische achtermast is standaard voorzien van een dubbelwerkende cilinder en stervormige siervleugel die u volledig zelf kan indelen.

Type Kenyro

Een gloednieuw type achtermast die op de stuurhutbak gemonteerd wordt. Typerend voor de mast zijn het D-model met stervleugel en het naar achter gebogen lijf.

Type Hazard

Een solide achtermast in elegante D-vorm. De ‘Hazard’ achtermast heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Type Celandro

Een solide, elegante achtermast met afgeronde voorzijde en gebogen achterzijde. Ideaal voor smallere schepen dankzij het smalle mastlijf. De achtermast profileert zich door zijn D-vorm als een geheel. We leveren de mast steeds met standaard profielvleugels met bevestigingspunten en een indeling naar keuze (lampen, antennes, …).

Type Arizona

Een functionele, rechthoekige achtermast die dankzij zijn sobere vorm budgetvriendelijk is. Ondanks de slanke lijn kunnen we de parallelstang en cilinder toch mooi binnenin de mast verwerken.

Specials

Bij Blommaert maken we al onze producten volledig op maat en gepersonaliseerd naar uw wensen. Heeft u een specifiek ontwerp in gedachten? Laat het ons weten! In samenwerking met onze verkopers en ingenieurs, maken we uw droommast werkelijkheid.

Contacteer ons

Voor technische specificaties over de producten van Blommaert, advies en/of een offerte, contacteer ons via onderstaand formulier.